Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Έσπασε” το αήττητο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – “Ξέφυγε” η Σίτι [vid]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κακή περίοδος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Μια αγωνιστική μετά το 0-0 στην έδρα της Λίβερπουλ η ομάδα του Μουρίνιο γνώρισε και την πρώτη της ήττα στην Premier League, στο “σπίτι” της Χάντερσφιλντ (2-1). Χωρίς… σταματημό συνεχίζει η Μάντσεστερ Σίτι.

Μέχρι πρότινος πήγαινε… δίπλα στην Μάντσεστερ Σίτι. Τώρα όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως δεν βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι”, αφού ηττήθηκε στην έδρα της Χάντσερσφιλντ με 2-1 και είδε τη διαφορά της από τους “πολίτες” να φτάνει στο +5.

Έτσι, η Τότεναμ -που την Κυριακή υποδέχεται τη Λίβερπουλ- θα έχει την ευκαιρία να πιάσει τους “κόκκινους διαβόλους’ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Έγραψε… ιστορία ο Αγκουέρο στην “τριάρα” της Σίτι

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε.. τρένο, φτάνοντας εύκολα στο εντός έδρας 3-0 επί της Μπέρνλι και έφτασε στο +5 από την ομάδα του Μουρίνιο.

Να αναφέρουμε πως στην επιστροφή του στην ενδεκάδα των “πολιτών” -μετά τον τραυματισμό του στο τροχαίο ατύχημα-  ο Σέρχιο Αγκουέρο, έγραψε ιστορία, καθώς με το γκολ που σημείωσεμε πέναλτι (έκανε το 1-0) έφτασε τα 177 με την φανέλα της Σίτι κι έπιασε στην κορυφή τον αρχισκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου, Έρικ Μπρουκ.

Η Τσέλσι γλίτωσε το… κάζο με Ματσουαγί! [vid]

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις