Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έστερσουντ – ΠΑΟΚ: “Σφραγίζει” την είσοδο στο Europa League

Έστερσουντ – ΠΑΟΚ: “Σφραγίζει” την είσοδο στο Europa League
Eurokinissi

Να “τσεκάρει” το… εισιτήριο του στους ομίλους του Europa League θέλει ο ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται στην έδρα της Έστερσουντ, στον επαναληπτικό των δυο ομάδων για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Σουηδία, προκειμένου να κάνει το… καθήκον του κόντρα στην Έστερσουντ. Οι Θεσσαλονικείς ήταν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Europa League πριν την κλήρωση των πλέι οφ, αλλά το 3-1 της Τούμπας δίνει στον αποψινό αγώνα… διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” ετοιμάζεται να μπει για 5 σερί σεζόν στους ομίλους του Europa League, με σκοπό να κάνει μια καλή πορεία, που θα μεγαλώσει το ευρωπαϊκό του όνομα και θα κυνηγήσει το “διπλό” για να φέρει βαθμούς και στην Ελλάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να μην μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και θέλει να τη δει να… αντιδρά κόντρα στην Έστερσουντ. Πάντως, μια από τις δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν απόψε οι Θεσσαλονικείς είναι πως η – σχεδόν – οκτώμιση χιλιάδων θεατών “Jamtkraft Arena” διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει σύστημα 4-2-3-1 και τους Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Κάμπος, Μάκ, Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά τους Σουηδούς, αναμένεται να αγωνιστούν με σύστημα 4-4-2 και τους Κεϊτά, Μουκίμπι, Παπαγιαννόπουλο, Πέτερσον, Βίντριγκρεν, Σέμα, Νούρι, Μπατσίρου, Αϊές, Γκέρο και Γκόντος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις