Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική 2004 και Ντάνος στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη [pics]

Ντάνος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Προσωπικότητες του αθλητισμού, καλλιτέχνες αλλά και πρόσωπα της σόου μπιζ βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (04/12) στο Βύρωνα και συμμετείχαν σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον 7χρονο Παναγιώτη.

Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Νικοπολίδης ήταν κάποια από τα μέλη της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004 και έδωσαν το “παρών” στο φιλικό που διεξήχθη στον Βύρωνα για τον μικρό Παναγιώτη, υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο γήπεδο Εργάνης “Δημήτρης Νικολαϊδης” για να στηρίξουν τον μικρό Παναγιώτη, ο οποίος παλεύει με μια επιθετική μορφή καρκίνου (χρειάζονται 335.000 ευρώ για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης που πάτησαν ξανά χορτάρι γνώρισαν την “αποθέωση” από μικρούς και μεγάλους, όπως και οι Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) και Στέλιος Χανταμπάκης.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος και η ομάδα των Ελλήνων Ηθοποιών, παλαίμαχοι σωματείων από τον Βύρωνα (Δόξα, Αθηναϊκός, Α.Ο. Βύρων), παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που απλά ήθελαν να.. συνεισφέρουν με την παρουσία τους, αλλά και καλλιτέχνες.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις