Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδος: Αγωνία για Μήτρογλου – Παπαδόπουλο

Μήτρογλου

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην Εθνική Ελλάδος. Η κρίσιμη αναμέτρηση με το Βέλγιο είναι προ των πυλών, αλλά ο Μίχαελ Σκίμπε ίσως να χρειαστεί να καταστρώσει τα σχέδια του χωρίς τους Μήτρογλου και Παπαδόπουλο.

Η Κύπρος νίκησε την Βοσνία, αλλά η Εθνικής Ελλάδος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το “δώρο” και να πάρει σημαντικό προβάδισα για δεύτερη θέση του ομίλου της, αφού έμεινε στο 0-0 με την Εσθονία.

Πλέον, το θετικό αποτέλεσμα για την “γαλανόλευκη” στον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με το Βέλγιο είναι… μονόδρομος. Ο Μίχαελ Σκίμπε ίσως όμως παρατάξει την εθνική και σε αυτό τον αγώνα χωρίς τον Κώστα Μήτρογου, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Μαρσέιγ.

Ο Έλληνας επιθετικός -που τόσο πολύ έλειψε από το ματς με την Εσθονία- προέρχεται από τραυματισμό και η συμμετοχή του στο ματς με το Βέλγιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Πάντως, ο Σκίμπε θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Έλληνας επιθετικός, τον οποίο προορίζει για βασικό.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Εσθονία και οι εξετάσεις που θα κάνει θα κρίνουν και την παρουσία του στον αγώνα με το Βέλγιο.

Να θυμίσουμε πως στον αγώνα με τους “κόκκινους διαβόλους” θα αγωνιστεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (εξέτισε την τιμωρία του), ενώ εκτός θα παραμείνει ο τραυματίας, Βασίλης Τοροσίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις