Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έχασε την ευκαιρία ο Πανιώνιος! Πήρε τον βαθμό ο Παναιτωλικός

Έχασε την ευκαιρία ο Πανιώνιος! Πήρε τον βαθμό ο Παναιτωλικός
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να βρεθεί μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής της Superleague, αλλά την πέταξε… στα σκουπίδια. Ο Ιστορικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη, με τους Αγρινιώτες να παίρνουν ένα σημαντικό βαθμό σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος φαίνεται ότι επηρεάστηκε από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γρηγορίου πραγματοποίησε μία πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος πήρε με σχετική άνεση τον βαθμό της ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ιστορικός είχε την ευκαιρία να βρεθεί με νίκη μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο και πάλι το ξεκίνημα του στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό, μιας και παραμένει αήττητος ύστερα από 3 αγωνιστικές, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε τον δεύτερο του βαθμό στη Superleague.

Στο 56’ ο Μασούντ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο έκανε ο Μόρας στην επανεμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα ούτε για δέκα λεπτά, καθώς στο 67′ ο Λόπες με υπέροχο γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-1) στη Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανιώνιος: Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαββίδης (46’ Σιώπης), Κόρμπος, Μασούρας (80’ Σαραμαντάς), Μασούντ, Λάμπρου (73’ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι .

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ρότσα, Μόρας, Χαντάκιας (64’ Ροντρίγκες), Μπεχαράνο, Λόπες, Μάρκος Πάουλο (82’ Μπράβο), Κλέσιο, Ρόσα, Ντίας (73’ Μαρκόφσκι).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις