Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γ. Σαββίδης: «Θα είμαστε πρωταθλητές, βάλτε το στο μυαλό σας»

Γ. Σαββίδης: «Θα είμαστε πρωταθλητές, βάλτε το στο μυαλό σας»

O Γιώργος Σαββίδης μετά το ματς ενημέρωσε ότι το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ήταν δίκαιο και απάντησε για το πάνό κάτα της οικογένειάς του.

Ο γιος του Ιβάν και μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ σήμερα ήταν πιο αιχμηρός, λέγοντας ότι φοβούνται τον «Δικέφαλο Αετό» που γίνεται πιο δυνατός… Τόνισε επίσης ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν τη νίκη τους, σαν να επικράτησαν επί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.

H ανάρτησή του στο Instagram:

«Ξύπνησα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Είναι πολλοί οι λόγοι γι’ αυτό. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά άτυχοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά. Μας κοροϊδεύουν επειδή μαζευτήκαμε όλοι στην Τούμπα, ενώ την ίδια ώρα εκείνοι πανηγυρίζουν την τυχερή τους νίκη σαν τρελοί, θαρρείς και κέρδισαν την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Έσπασαν γραφεία πριν τον αγώνα, έκαψαν ένα τρένο, σήκωσαν ένα πανό κατά της οικογένει9άς μου… Μετά από όλα αυτά, μπορώ να πω το εξής: η οικογένειά μου γίνεται πιο δυνατή σε αυτή τη χώρα και μας φοβούνται. Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει σε αυτή τη χώρα και μας φοβούνται. Είμαστε ΠΑΟΚ, θα είμαστε πρωταθλητές φέτος. Βάλτε το καλά στο κεφάλι σας.

ΥΓ: Είμαι περήφανος και χαρούμενος που ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει το δικό του μυαλό και είναι ανεξάρτητος. Ξέρετε εσείς καλύτερα. Μόνο ΠΑΟΚ. Εμείς μαζί για μια ζωή».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις