Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ηρωικός” βαθμός για τον ΑΟΚ στη Λαμία!

“Ηρωικός” βαθμός για τον ΑΟΚ στη Λαμία!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Λαμία και ο ΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Superleague. Με εννέα παίκτες αγωνίστηκαν σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι.

Οι νησιώτες πήραν έναν “ηρωικό” βαθμό στην έδρα της Λαμίας, κατάφερνοντας να κρατήσουν το 1-1 του ημιχρόνου, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με δύο παίκτες λιγότερους.

Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Παμλίδης έκανε με κεφαλιά το 0-1, ύστερα από σέντρα του Σοϊλέδη. Σαν να μην έφτανε το γκολ των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι έχασαν από νωρίς με τραυματισμό τον αρχηγό τους, Ανέστη Αναστασιάδη.

Η Λαμία ξεπέρασε σιγά σιγά το διπλό σοκ κι έχει δοκάρι σε σουτ του Μπλάζιτς στο 12′. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση, αλλά αδυνατούσαν να απειλήσουν την εστία της Κέρκυρας. Ωστόσο, στο 45′ ο Σοϊλέδης έκανε χέρι στην περιοχή, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δίνοντας την ευκαιρία στον Πίτι να κάνει το 1-1 από τα 11 βήματα. Στο 45+3 οι φιλοξενουμενοι έμειναν και με εννιά παίκτες (!), καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μπαλάφας.

Στην επανάληψη, η Λαμία, παίζοντας με δύο παίκτες παραπάνω, έκλεισε την Κέρκυρα στα καρέ της, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν ηρωικό βαθμό.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (7′ Κουκόλης), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Βάντερσον.

ΑΟΚ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Μπαλάφας, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Σιόντης, Κόντος (46′ Αρτυματάς), Επστάιν, Ντιογκό, Παμλίδης, Γρομητσάρης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις