Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

“Καταιγιστικός” ο Πανιώνιος! Επίδειξη δύναμης με Ατρόμητο

“Καταιγιστικός” ο Πανιώνιος! Επίδειξη δύναμης με Ατρόμητο
Eurokinissi

Ικανός για… μεγάλα πράγματα και στο νέο πρωτάθλημα δείχνει ο Πανιώνιος, που διέλυσε τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι με 6-2, σε φιλικό προετοιμασίας.

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος, συνέτριψε 6-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της Superleague.

Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν μάλιστα με τον Νταούντο στο 17΄ και ισοφάρισε ο Χατζισαφί στο 35΄ για να ολοκληρωθεί με σκορ 1-1 το ημίχρονο. Στο 45λεπτο που ακολούθησε ο Πανιώνιος ήταν καταιγιστικός και πέτυχε πέντε γκολ με τους Ντουρμισάι (48΄), Λάμπρου (59΄), Μασούρα (68΄), Ταπόκο (82΄) και Πινιώτη (84΄).

Άξιο αναφοράς, πως ο Ατρόμητος δέχθηκε δεύτερη “εξάρα” μέσα σε μια εβδομάδα, μετά από αυτή στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Βέβαια, οι Περιστεριώτες νίκησαν στο ενδιάμεσο τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Ούμπιδες (65′ Βασιλείου), Καρασαλίδης, Ντάουντα (66′ Μενσά), Μανούσος (67′ Λαζαριδης), Κυριακίδης, Ντιγκινί (65′ Πλατέλλας), Μάντσον (39′ Νάτσος), Γιαννούλης (82′ Στρούγγης), Ζησόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (46′ Μπαντής), Μπανανά (64′ Κάργας), Χατζισαφί (55′ Λάμπρου), Γκιοατά (73′ Σπυρόπουλο), Βλάχος (46′ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (73′ Γλυνός), Μασούντ (73′ Οικονομίδης), Σαββίδης (64′ Ταπόκο), Μασούρας (69′ Βουκελάτος), Σαραμαντάς, Ντουρμισάι (73′ Πινιώτης)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις