Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: “Μπήκαν” με νίκες Πανσερραϊκός και Απόλλων Πόντου

Πανσερραϊκός
ΦΩΤΟ Αρχείου Eurokinissi

Με το… δεξί μπήκαν στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας Πανσερραίκός και Απόλλων Πόντου, που επικράτησαν των Εργοτέλη (2-0) και Αιγινιακού (0-1) αντίστοιχα, σε ματς για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Νικητής αναδείχθηκε ο Πανσερραϊκός στην πρώτη του επίσημη αναμέτρηση στη σεζόν. Τα “λιοντάρια” επικράτησαν 2-0 του Εργοτέλη στις Σέρρες και ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Πανσερραϊκού, ο Δημήτρης Γκούρτσας. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε το 2-0 στο 48′, ενώ κέρδισε και το φάουλ και την αποβολή του Νίκου Πάτα στο 36′, απ’ όπου ήρθε -με εκτέλεση φάουλ- και το 1-0 του Πόζογλου.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 80΄, όταν και ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιμίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο… φινάλε “χτύπησε” ο Απόλλων Πόντου

Το “τρίποντο” πήρε και ο Απόλλων Πόντου, περνώντας από την έδρα του Αιγινιακού με 1-0, σε ματς για τον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι φάνηκε πως θα έμενε στο 0-0, αλλά ο Μπρίτο -μπήκε στο ματς στο 68΄- κατάφερε να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους με πλασέ στο 84′.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις