Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδος, Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόκριση με 10 παίκτες για τους Ηπειρώτες

Κύπελλο Ελλάδος, Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόκριση με 10 παίκτες για τους Ηπειρώτες

Μετά από θεαματικό και με ωραίες φάσεις παιχνίδι, ο Αρης αναδείχτηκε ισόπαλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), αποτέλεσμα που έστειλε στην επόμενη φάση τους Ηπειρώτες, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς, που έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Οι δυο ομάδες είχαν καλό αγωνιστικό ρυθμό και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 36΄, αφού ο Καρανίκας χτύπησε εκτός φάσης τον Σόουζα. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 59΄, μετά από φάουλ του Μπαργκάν και κεφαλιά του Μιλούνοβιτς, που παραβίασε την εστία του Γιαννίκογλου.

Οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν στο 72΄, όταν ο Μαραγκός καθυστέρησε να απομακρύνει και ο Σολτάνι με σουτ αξιοποίησε την ευκαιρία, φέρνοντας το ματς στα ίσα… Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην συνέχεια με στόχο ένα δεύτερο γκολ ώστε να κερδίσουν το «εισιτήριο» της πρόκρισης, αλλά οι Γιαννιώτες δεν ήταν πρόθυμοι να αφήσουν την ευκαιρία και με σωστή αμυντική λειτουργία κράτησαν το 1-1.

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Μαραγκός (82΄Καπνίδης), Τσουμάνης, Παυλίδης, Νίκιτς (75΄Πλατέλλας), Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Λώττας (46΄Στεφάνοβιτς), Κάσσος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (67΄Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70′ Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιντάλ (41΄Ναδάλες), Πέδρο, Κοζωράνης, Γαρουφαλλιάς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις