Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδος: Πήρε την πρόκριση, έχασε τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδος: Πήρε την πρόκριση, έχασε τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε απόψε ο Παναθηναϊκός με το 1-1 κόντρα στην Παναχαϊκή, στην Αγυά. Η ομάδα της Αχαΐας παρά το βαθμό που απέσπασε έμεινε εκτός συνέχειας. Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου κρίθηκε από τα γκολ των Χίλιεμαρκ (27΄) και Αργυρόπουλου με πέναλτι στο 40΄.

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους παρατάχθηκαν οι «πράσινοι», οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν γρήγορα το προβάδισμα με το πλασέ του Χίλιεμαρκ μετά την πάσα του Χατζηγιοβάνη.

Παρά την ισοφάριση των γηπεδούχων πριν το κλείσιμο του πρώτου μέρους, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και πήρε σχετικά άνετα το βαθμό που ήθελε για να «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το πέναλτι του Αργυρόπουλου στο 40΄(το κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του Ινσούα).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος (74΄ Ελευθεριάδης), Πολυχρόνης (65΄ Μουστακόπουλος), Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Σπανός (77΄ Αντωνακόπουλος)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουτρουμπής, Ρέις, Δώνης, Χίλιεμαρκ (75΄ Τζανδάρης), Αυλωνίτης, Λουντ (57΄ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας (65΄ Εμμανουηλίδης)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις