Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: “Γκέλα” με το “καλημέρα” για τους Θεσσαλονικείς

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: “Γκέλα” με το “καλημέρα” για τους Θεσσαλονικείς
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Απώλεια βαθμών με το “καλημέρα” για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Superleague.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στη Λιβαδειά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί ότι τόσο ο προπονητής του Δικεφάλου (Λουτσέσκου) όσο κι αυτός του Λεβαδειακού (Ανιγκό) αποβλήθηκαν στο ημίωρο του αγώνα, έπειτα από μία έντονη λογομαχία που είχαν.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Έστερσουντ στη Σουηδία, όπου θα παλέψουν για την πρόκριση τους στους ομίλους του Europa League.

Ο αγώνας

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γιουσούφ στο 7΄ και ο Νιάσε στο 11΄ αστόχησαν σε προσπάθειές τους να ανοίξουν το σκορ για τους Βοιωτούς, με τον Δικέφαλο του Βορρά να μην είναι καθόλου απειλητικός στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Στο 29΄τα αίματα άναψαν. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τριποτσέρη στον Πρίγιοβιτς. Ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, με τον Λουτσέσκου να έχει έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον Ανιγκό. Ο Μάνταλος απέβαλε και τους δύο προπονητές, οι οποίοι είδαν το υπόλοιπο παιχνίδι από τις κερκίδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ενρίκε, ο οποίος έκανε την κοντινή προβολή, με τον Ζαραδούκα να διώχνει την μπάλα στη γραμμή στο 49′. Στο 53′ ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να φτάσει πολύ κοντά στο γκολ, με τον Γιουσούβ να κάνει το σουτ και τον Ρέι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, αλλά ο Ρέι νίκησε σε τε-α-τετ τον Γιακουμάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό) Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86΄ Ζοάο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλεού, Νιασέ, Μπραντάο (82΄ Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (88΄ Καψάσκης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57΄ Σάκχοφ), Λημνιός (62΄ Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (68΄ Κάμπος), Μακ, Πρίγιοβιτς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις