Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Πέλκας

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Πέλκας
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Πέλκα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό θα στερηθεί ο Λουτσέσκου. Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό την Κυριακή (20/8), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο στο παιχνίδι με την Έστερσουντ και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Στο μεταξύ, οι Κάνιας – Δεληγιαννίδης συνέχισαν την Παρασκεύη (18/8) με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ με ειδικό πρόγραμμα με μπάλα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το πρώτο ματς είχε την ιδιαιτερότητα της πρεμιέρας. Και τον αντικειμενικό στόχο της πρόκρισης. Η επόμενη πρόκληση αφορά το πρωτάθλημα. Άλλη μια πρεμιέρα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, άλλος ένας μεγάλος στόχος.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, είναι υποχρεωμένος ν’ αφήσει στην άκρη τις αναμετρήσεις με την Έστερσουντς και να επικεντρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Super League βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σέντρα κι ο Δικέφαλος θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα μέσα στη Λιβαδειά.

Είναι κάτι που το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Σουηδούς. Στον ΠΑΟΚ, άλλωστε, περιθώριο για χαλάρωση δεν υπάρχει και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Ο άτυχος του ματς με την Έστερσουντς που θα μείνει εκτός της πρεμιέρας του πρωταθλήματος είναι ο Δημήτρης Πέλκας που στο 90′ δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο κι εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , Ντόριαν Λεβέκ ειδικό πρόγραμμα με μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί έκαναν αποκατάσταση κι αποφόρτιση και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Το Σάββατο (19.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10.00 στο γήπεδο της Τούμπας και στις 17.00 θ’ αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στη Λιβαδειά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις