Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λευτέρης Μποχωρίδης: Βγήκε από τον… πάγο κι έγινε MVP

Λευτέρης Μποχωρίδης: Βγήκε από τον… πάγο κι έγινε MVP

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πέρασε από τον… πάγο σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτο του κιόλας ευρωπαϊκό ματς με τον Αρη στο “διπλό” επί της Ζιελόνα Γκόρα!

Δικαίως αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής στο Basketball Champions League και δήλωσε σχετικά: “είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα και έκανα μια καλή εμφάνιση, που βοήθησε την ομάδα να πάρει μια σημαντική νίκη. Είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα, γιατί παίξαμε ενωμένοι και πήραμε αυτό που θέλαμε”.

Είχε 22 πόντους με 4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 5/5 βολές , 3 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα σε 31’34” και για την ανάδειξή του σε MVP, τόνισε: “Το πιο σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα με βοήθησε να παίξω τόσο καλά, εγώ από μέρους μου έκανα απλά τη δουλειά μου, έβαλα κάποια σουτ και βοήθησα στη νίκη. Είμαι πολύ περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα. Είναι βαριά, έχει μπόλικη ιστορία πίσω της και αρκετούς τίτλους. Γύρισα για να βοηθήσω”.

Για τους στόχους του Άρη είπε: “Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, οπότε αυτή η νίκη είναι εξόχως σημαντική”, ανέφερε αρχικά πριν αναφερθεί στο κομμάτι της σύγκρισης με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον οποίο συνυπήρξε για μία διετία στον Παναθηναϊκό Superfoods: “Φυσικά είναι τιμή να σε συγκρίνουν με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Είμαι περήφανος που έχω υπάρξει συμπαίκτης του, που δούλεψα μαζί του για δύο χρόνια και έμαθα τόσα πολλά από εκείνον. Είναι ταπεινός όλη την ώρα. Το πιο σπουδαίο για εκείνον είναι πως πάντα παίρνει τις σωστές αποφάσεις στο τέλος των αγώνων”.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη επεσήμανε: “Είναι σπουδαία εμπειρία να δουλεύω μαζί του, είναι ένας επιτυχημένος προπονητής. Ένας πραγματικός θρύλος. Για μένα ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για να γυρίσω στον Άρη και να παίξω γι αυτόν, οπότε είμαι χαρούμενος που πιστεύει σε μένα και αυτή την εμπιστοσύνη προσπαθώ να του ανταποδώσω”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις