Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαραγκός: «Αποφάσισε για Κουτρουμπή ο Ουζουνίδης»

Μαραγκός: «Αποφάσισε για Κουτρουμπή ο Ουζουνίδης»

Με απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Κουτρουμπής, όπως υποστήριξε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή των «πρασίνων», Σπύρος Μαραγκός.

«Αυτή είναι μια απόφαση του κόουτς, βλέποντας τη συνέχεια της ομάδας. Από εκεί και πέρα, εφόσον το αποφάσισε δεν μπορεί να πει κανείς κάτι άλλο. Είναι ξαφνικό για τον έξω κόσμο, θεωρώ πως ο κόουτς έχει κάποιες σκέψεις στο μυαλό του κι από εκεί και πέρα μαζί με τη διοίκηση τις υλοποιεί. Δεν βοηθάει σε κάτι να συζητάμε όλο αυτό το πράγμα. Υπάρχει μια απόφαση του προπονητή και προχώρησαν σε αυτή μαζί με τη διοίκηση».

Για την άσχημη εξέλιξη στην εφετινή σεζόν σχολίασε: «Κανείς δεν την περίμενε, ιδίως από το ξεκίνημα της χρονιάς. Πέρσι τελειώσαμε καλά, ιδίως στον δεύτερο γύρο έγινε μεγάλη προσπάθεια.

Στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς έφυγαν παίκτες που είχαν σημαντικό ρόλο στην ομάδα και στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθαν παιδιά που δεν προσαρμόστηκαν γρήγορα και έγιναν συνεχόμενες αλλαγές στα παιχνίδια.

Θεωρώ πως αδικούμε τον εαυτό μας, εγώ έχω εμπιστοσύνη στο υλικό της ομάδας, θεωρώ πως υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές. Δεν μπόρεσαν να παίξουν κάποια παιχνίδια μαζί, να υπάρξει χημεία. Για εμάς δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα με τον τραυματισμό του Λουτσιάνο αλλά και με τη φυγή του Τσάβες. Ήταν μεγάλο το πρόβλημα σε αυτές τις θέσεις».

Επίσης επισήμανε πως θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, παρά το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει: «Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες κινήσεις για να παρθούν κάποιοι παίκτες, το ζητάει η ομάδα. Δεν εξαρτάται όμως καθαρά από εμάς, είναι και θέμα οικονομικό.

Πως θα το διαχειριστούμε, αν θα φύγουν και πως θα φύγουν κάποια παιδιά. Σίγουρα θέλουμε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, αλλά πάντα υπάρχουν και τα άλλα προβλήματα που δυσκολεύουν τη ζωή μας καθημερινά. Δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί και βγαίνουν συνέχεια προβλήματα κάθε μέρα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις