Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Νεϊμάρ: Θα τα πουν στα δικαστήρια!

Μπαρτσελόνα – Νεϊμάρ: Θα τα πουν στα δικαστήρια!
Reuters

Το “σήριαλ” της μετεγγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί, δεν ολοκληρώθηκε με την κατάθεση… πολλών εκατομμυρίων στο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Δικαστικά κατά του Βραζιλιάνου επιθετικού θα κινηθούν οι “μπλαουγκράνα”.

Έχει γίνει το “κόκκινο πανί” για την Μπαρτσελόνα. Η φυγή του Νεϊμάρ από τους Καταλανούς έχει φέρει τις σχέσεις του με τους “μπλαουγκράνα” σε πολύ κακό σημείο, κάτι που φαίνεται και από τις προθέσεις των Καταλανών.

Με ανακοίνωση της, η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε πως θα καταθέσει μήνυση κατά του Νεϊμάρ, ζητώντας να επιστρέψει το πριμ ανανέωσης συμβολαίου που είχε υπογράψει τον περασμένο Οκτώβριο.

Η “Μπάρτσα” ζητά να της επιστραφούν 8.500.000 ευρώ που έδωσε στον παίκτη -για τον παραπάνω λόγο-, ενώ ζητά μπει στο συγκεκριμένο ποσό και ο τόκος 10%, για την καθυστέρηση στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους, τα οποία παρουσίασαν στον διεθνή άσο στις 11 Αυγούστου.

“Η Μπαρτσελόνα ανέλαβε αυτή τη δράση προς υπεράσπιση των συμφερόντων της, αφού το συμβόλαιο του Νεϊμάρ ακυρώθηκε μόλις λίγους μήνες μετά την υπογραφή του για παραμονή στην ομάδα μέχρι το 2021”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των “μπλαουγκράνα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις