Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ισπανικό αφιέρωμα στον Νικολάου!

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ισπανικό αφιέρωμα στον Νικολάου!

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε (21:45) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League. Με αφορμή την πρώτη επίσκεψη των Πειραιωτών στη Βαρκελώνη, η “ΑS” έκανε αφιέρωμα στον Δημήτρη Νικολάου.

Η ισπανική εφημερίδα ασχολήθηκε με την περίπτωση του Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος θα προσπαθήσει να περιορίσει όσο τον δυνατόν περισσότερο τον Λιονέλ Μέσι.

“Νικολάου: Ένα παιδί για να φρενάρει τον Μέσι”, αναφέρει στον τίτλο της η “AS”, η οποία στάθηκε στον νεαρό Έλληνα κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, αλλά και στην παράδοση που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο να βγάζει σπουδαίους αμυντικούς, όπως ο Δέλλας, ο Παπασταθόπουλος κ.α.

Νικολάου: “Δεν μπορούσα να το ονειρευτώ”

Ο Δημήτρης Νικολάου έκανε δηλώσεις, μάλιστα, στην ΑS, τονίζοντας ότι πριν από λίγο καιρό ούτε που μπορούσε να ονειρευτεί ότι θα παίξει απέναντι στον Μέσι. “Νομίζω ότι πέρα από το ταλέντο κάθε ποδοσφαιριστή, το να βάζεις στόχους και να δουλεύεις σκληρά είναι το κλειδί για να πετύχεις τους στόχους σου και να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Πριν από μερικούς μήνες, ούτε μπορούσα να ονειρευτώ ότι θα παίξω απέναντι στον Μέσι, τον Σουάρες ή τον Ράκιτιτς. Εάν έχω την ευκαιρία να παίξω στο “Camp Nou”, θα είναι κάτι αξέχαστο”, τόνισε.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις