Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, Λεμονής: “Οδηγός μας το ματς με Γιουβέντους”

Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει λιγοστές ελπίδες κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” τις… κυνηγήσουν, έχοντας σαν “οδηγό” την εμφάνιση που είχαν στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους.

Ο κ. Λεμονής τόνισεμεταξύ άλλων για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου”: “Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οδηγός για εμάς είναι το ματς με την Γιουβέντους

Στην δουλειά μας πάνω απ’ όλα μετράει το αποτέλεσμα. Ξέρουμε όλοι ότι έχουμε λίγες ελπίδες για το ματς με την Μπαρτσελόνα αλλά έχουμε έρθει εδώ για να τις εξαντλήσουμε”.

Για τα ματς που έχει δώσει ο Ολυμπιακός επί ισπανικού εδάφους: «Σε αυτή τη δουλειά πάντα ονειρεύεσαι. Θέλεις πάντα για την ομάδα σου μεγάλες νίκες, μεγάλα αποτελέσματα. Το ότι η παρουσία μου εδώ και τις δύο προηγούμενες φορές ήταν καλή δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και αύριο. Αυτό που θέλω είναι να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Όλοι καταλαβαίνουμε τη δυσκολία να κερδίσεις μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε αυτά που μπορούμε».

“Έχει υπόβαθρο και κουλτούρα ο Βαλβέρδε”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Ερνέστο Βαλβέρδε: “Το στιλ ποδοσφαίρου που ήθελε ο Βαλβέρδε να παίξει στον Ολυμπιακό ταιριάζει με τη φιλοσοφία του. Χάρηκα πολύ όταν ανέλαβε την Μπαρτσελόνα. Έχει το υπόβαθρο και την κουλτούρα να κάνει ένα καλό όνομα και με την Μπαρτσελόνα και θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην συνέχεια, εκτός του αυριανού αγώνα”.

Σε ερώτηση για το πώς έχει σκεφτεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του τον Μέσι, ο κ. Λεμονής ανέφερε: “Δεν θυμάμαι πόσο καιρό πριν είχα διαβάσει μία δήλωση ότι η μόνη λύση είναι να τον κλειδώσεις στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε όσο μπορούμε. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς μεγάλους παίκτες”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις