Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: “Πέταξαν” οι “ερυθρόλευκοι”! Δήλωσαν… ανυπόμονοι

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/10) για την Βαρκελώνη, εκεί όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα, σε ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Για την “μεγάλη” στιγμή όπου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν στο “Καμπ Νου” μίλησε ο Τάκης Λεμονής, λίγο πριν την αποχώρηση της ομάδας για την Βαρκελώνη. Ο έλληνας τεχνικός δήλωσε πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι ανυπόμονου να αγωνιστούν κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ο διαιτητής του αγώνα

Τα όσα είπε ο Τάκης Λεμονής κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Βαρκελώνη

“Είναι αυτά τα ματς που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε, όλοι περιμένουν πως και πως την Τετάρτη να μπουν στο Καμπ Νου. Είναι ωραίες αυτές οι στιγμές.

Τέτοιου είδους παιχνίδια σε κάνουν να τα περιμένεις πως και πως. Δεν τίθεται θέμα να μιλάει ο προπονητής καν για τη σημασία των αγώνων, αυτό έρχεται από μόνο του”, είπε αρχικά ο Τάκης Λεμονής.

Για τις διαφορές που έχει το ματς με την Μπαρτσελόνα από αυτό με τη Γιουβέντους: “Νομίζω ότι διαφέρει η προσέγγιση που έχουν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, αλλά φυσικά η δυσκολία είναι η ίδια”.

Εάν η νίκη με τον Πανιώνιο σημαίνει… αντεπίθεση: “Θα το δούμε στη συνέχεια, είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε έστω και έτσι όπως ήρθε στο τέλος”.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» αποστολή – Εκτός οι Φιγκέιρας και Σεμπά

Φορτούνης: “Πάμε να το ευχαριστηθούμε στη Βαρκελώνη”

Σε ανάλογο κλίμα και οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη, που ανέφερε πως το να αγωνίζεσαι κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι το μεγαλύτερο κίνητρο!

“Πάμε εκεί για να ευχαριστηθούμε. Είμαστε σε μία διοργάνωση, όπου όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και τώρα αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Ό,τι αποτέλεσμα και να πάρουμε είναι θετικό ότι βρισκόμαστε εδώ και αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο”, δήλωσε αρχικά ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ερωτήθηκε για το τι δώρο θέλει από την ομάδα, καθώς σήμερα (16/10) έχει τα γενέθλιά του:

“Το δώρο θα είναι να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση”.

Και συνέχισε: “Το να παίζει κανείς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αποτελεί τεράστιο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο”.

Για τον τραυματισμό του: “Έχω χτυπήσει. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι προχθές (σ.σ. με τον Πανιώνιο). Έκανα προπόνηση κανονικά και είμαι στη διάθεση του προπονητή”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις