Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Χαμός στη Σκωτία με τον βουλευτή-βοηθό διαιτητή του αγώνα!

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Χαμός στη Σκωτία με τον βουλευτή-βοηθό διαιτητή του αγώνα!
ΦΩΤΟ twitter

Η παρουσία του Ντάγκλας Ρος στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο “Καμπ Νόου” έχει προκαλέσεις έντονες αντιδράσεις στη Σκωτία. Ο λόγος; Ο βοηθός διαιτητή στην αποψινή αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας με τους “μπλαουγκράνα” είναι βουλευτής των Συντηρητικών και θα χάσει μια πολύ σημαντική ψηφοφορία.

Σάλος έχει προκληθεί στη Σκωτία με την παρουσία του Ντάγκλας Ρος, στο αποψινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο βοηθός διαιτητή του παιχνιδιού των “ερυθρολεύκων” με τους Καταλανούς προτίμησε να βρεθεί στο “Καμπ Νόου” και να απουσιάσει από το Κοινοβούλιο, τη στιγμή που θα ψηφίζονται σημαντικές μεταρρυθμίσεις για την κοινωνική πρόνοια.

Έντονες αντιδράσεις στη Σκωτία

Η απουσία του έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο Ντάγκλας Ρος θα έπρεπε να είναι “παρών” στο Κοινοβούλιο, λόγω της μεγάλης σημασίας των μεταρρυθμίσεων που θέλει να περάσει η κυβέρνηση.

Ο Σκωτσέζος διαιτητής-βουλευτής πήρε άδεια για να βρεθεί στη Βαρκελώνη, ωστόσο ο υπουργός Εργασίας της Σκωτίας, Πολ Σίνεϊ τον “κάρφωσε”.  “Δεν έχει καν την ευπρέπεια να βρίσκεται στο Κοινοβούλιο και να εξηγήσει γιατί υποστηρίζει την δυστυχία των ανθρώπων“, τόνισε. Το Κόμμα του, πάντως, τον στήριξε. “Θα υπάρχουν πολλοί Σκωτσέζοι Συντηρητικοί εκπρόσωποι σε αυτή την συζήτηση”, δήλωσε εκπρόσωπος των Συντηρητικών.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ντάγκλας Ρος προτιμά το δεύτερο του επάγγελμα από το πρώτο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις