Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπαζντάρεβιτς: “Θέλω να βοηθήσω την Κροατία να αποκλείσει τους προκλητικούς Έλληνες”

Μπαζντάρεβιτς: “Θέλω να βοηθήσω την Κροατία να αποκλείσει τους προκλητικούς Έλληνες”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο προπονητής της Βοσνίας, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, φαίνεται ότι δεν έχει χωνέψει ακόμα το γεγόνος ότι η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να βρεθεί στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ 2018, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την ομάδα του. Δεν δίστασε να δηλώσει πρόθυμος να βοηθήσει τους Κροάτες να αποκλείσουν τη “γαλανόλευκη”.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας μίλησε στο goal.hr και προσφέρθηκε να βοηθήσει τους Κροάτες, ώστε να αποκλείσουν την Εθνική Ελλάδας, η οποία πολλές φορές προκαλεί μέσα στο παιχνίδι, όπως τόνισε ο ίδιος.

Όσα δήλωσε ο Μπαζντάρεβιτς

“Είμαι στη διάθεση του Ντάλιτς αν με χρειάζεται για οποιαδήποτε βοήθεια. Η Κροατία πρέπει να αποκλείσει την Ελλάδα και να πάει εκείνη στη Ρωσία. Η διαφορά στην ποιότητα αυτών των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη. Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι η Κροατία δεν θα έχει εύκολη αποστολή σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα παίζει σφιχτά και οργανωμένα και ότι πολλές φορές οι Έλληνες προκαλούν μέσα στο παιχνίδι. Αλλά η Κροατία πρέπει να είναι προετοιμασμένη για αυτό. Είναι πολύ καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και δεν πρέπει καν να γίνεται συζήτηση για το αν θα περάσει εκείνη στο Μουντιάλ.

Το παιχνίδι της Ελλάδας βασίζεται στις μονομαχίες σε σημείο… φανατισμού. Αυτού του τύπου το παιχνίδι όμως δεν αρέσει στους αληθινούς φίλους του ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα παίζει μόνο αμυντικά επί 90 λεπτά, φθείρει ψυχικά και σωματικά τον αντίπαλο και μπορεί σε μία ευκαιρία να σκοράρει. Η Κροατία έχει την απόλυτη υποστήριξή μου. Και είμαι στη διάθεση του Ντάλιτς αν χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις