Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπριζ – ΑΕΚ, Χιμένεθ: “Να είμαστε γενναίοι”

Μπριζ – ΑΕΚ, Χιμένεθ: “Να είμαστε γενναίοι”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει (17/8, 21:45) την Μπριζ στο Βέλγιο, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League, με τον Μανόλο Χιμένεθ να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι στόχος της Ένωσης είναι η νίκη. “Θέλουμε να είμαστε στους ομίλους”, τόνισε ο Σιμόες.

Ο  Μανόλο Χιμένεθ θέλει νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ η ΑΕΚ, με τον Ισπανό τεχνικό να υποστηρίζει ότι η ομάδα του δούλεψε πολύ πάνω στις στημένες φάσεις που τόσο “πλήγωσαν” την Ένωση στα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ.

«Στόχος είναι η νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε πλέον εκτός Champions League, επειδή δεχθήκαμε γκολ από στημένες φάσεις. Δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτό ώστε να μην γίνει με την Μπριζ. Ελπίζουμε να οφειλόταν στην έλλειψη ρυθμού που είχαμε και να μην επαναληφθεί. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να μην κάνουμε λάθη» είπε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου και πρόσθεσε:

«Εχω αποφασίσει για τους έντεκα. Στη διάρκεια του φιλικού με τον Πλατανια, δοκίμασα να παίξω με τέσσερις στην άμυνα για να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Για μένα φαβορί είναι η ΑΕΚ. Γιατί είναι η ομάδα μου. Σέβομαι την Μπριζ είναι δυνατή, αλλά είμαστε κι εμείς πολύ δυνατοί. Είναι δύσκολο να παίζεις στην Ευρώπη. Το καλύτερο είναι να σκεφτόμαστε ότι θα σκοράρουμε ως αποτέλεσμα ομαδική προσπάθειας. Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει αλλά να μπει».

Τους ποδοσφαιστές της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάποια πίεση. Είναι αλλά παιχνίδια σε σχέση με ΤΣΣΚΑ. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να παίξουμε στο Champions League αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά. είναι μεγάλος στόχος να συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και όπως και ο κόσμος, θέλω κι εγώ να είμαστε παρόντες σου ομίλους. Άλλη μια φορά μας δίνεται η ευκαιρία για αυτό πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Να σημειωθεί ότι το “παρών” στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θα στηρίξει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Χιμένεθ κόντρα στους Βέλγους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις