Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέο “επεισόδιο” με Νεϊμάρ στην Παρί!

Νεϊμάρ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Παρί πλήρωσε έναν… σκασμό λεφτά για να πάρει την Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ, αλλά η παρουσία του Βραζιλιάνου επιθετικού στην ομάδα δεν εξελίσσεται και τον πιο ομαλό τρόπο.

Η κόντρα του Νεϊμάρ με τον Καβάνι ξεκίνησε από μια εκτέλεση πέναλτι, αλλά -ευτυχώς για την Παρί– έληξε μετά από λίγο καιρό.

Πλέον, ο Νεϊμάρ φαίνεται πως εμπλέκεται σε μια άλλη αναστάτωση στο γαλλικό σύλλογο, μετά από “επεισόδιο” που είχε με τον προπονητή της ομάδας, Ουνάι Έμερι.

Αντέδρασε και κλώτσησε την μπάλα

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, το περιστατικό έγινε στην προπόνηση της Παρί, δυο ημέρες μετά το 0-4 με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Ο Έμερι έβαλε… χαλαρό πρόγραμμα σε όσους παίκτες αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Champions League, ωστόσο ο Νεϊμάρ ήθελε να γυμναστεί και με τους υπόλοιπους.

Ο Ισπανός τεχνικός όμως δεν έδωσε την άδεια του στον Βραζιλιάνο, που εκνευρίστηκε και αντέδρασε κλωτσώντας δυνατά μια μπάλα πάνω σε έναν τοίχο.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του αθλητικού διευθυντή της Παρί, Αντέρο Ενρίκε, αλλά στον Κόμπι Μπράιαντ, που εκείνη την ημέρα βρέθηκε την προπόνηση της ομάδας. Άγνωστο μένει αυτή τη στιγμή αν θα υπάρξει κάποιου είδους τιμωρία για τον Νεϊμάρ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις