Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ντόρτμουντ: “Κράξιμο” Παπασταθόπουλου στον… φευγάτο Ντεμπελέ

Ντόρτμουντ: “Κράξιμο” Παπασταθόπουλου στον… φευγάτο Ντεμπελέ
Reuters

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ενισχυθεί με την απόκτηση του Ντεμπελέ της Ντόρτμουντ, ο οποίος φαίνεται πως πιέζει γι αυτή την μετεγγραφή. Ενοχλημένος με τη στάση του Γάλλου επιθετικού εμφανίζεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο εκ των ηγετών της Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος εμφανίστηκε ενοχλημένος με την εικόνα φυγής που παρουσιάζει ο Ντεμπελέ από τους Βεστφαλούς.

“Η Ντόρτμουντ χρειάζεται παίκτες που θέλουν να είναι μέλη της οικογένειάς της και ο Ουσμάν είναι σαφές πως δεν θέλει κάτι τέτοιο. Είναι καλό παιδί, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα”, δήλωσε αρχικά ο 29χρονος Έλληνας αμυντικός.

Και συνέχισε ο Παπασταθόπουλος, λέγοντας για τον Ντεμπελέ: “Θα πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να δουλεύει για την ομάδα και να ηρεμήσει. Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα από τον Ομπαμεγιάνγκ. Κι εκείνος είχε τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή, αλλά είναι απόλυτα επαγγελματίας σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση. Στο Κύπελλο έπαιξε και έβαλε τρία γκολ, ενώ ο Ουσμάν δεν ήταν καν παρών. Δεν θα πρέπει να ξεχνά πως έχει ακόμη συμβόλαιο. Μας έχει προσφέρει πολλά, μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά θέλουμε παίκτες που να επιθυμούν να παίζουν στη Ντόρτμουντ και ο Ουσμάν από ό,τι φαίνεται δεν το θέλει”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις