Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Μητρόπουλος έσωσε τον Λεβαδειακό! Ισοπαλία με Πλατανιά

Ο Μητρόπουλος έσωσε τον Λεβαδειακό! Ισοπαλία με Πλατανιά
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πλατανιά στη Βοιωτία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Βοιωτοί παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα, έχοντας τρεις ισοπαλίες στα τρία πρώτα παιχνίδια.

Ο Μητρόπουλος “έσωσε την παρτίδα” για τον Λεβαδειακό. Με το γκολ του έμπειρου μέσου στο 90′, η ομάδα του Ανιγκό απέφυγε την ήττα από τον Πλατανιά, που μέχρι τότε κρατούσε το προβάδισμα με το τέρμα του Μπούντνικ στο 57΄.

Οι Χανιώτες έφτασαν μία ανάσα από την πρώτη φετινή τους νίκη στη Superleague, αλλά στην εκπνοή του αγώνα οι Βοιωτοί κατάφεραν να σκοράρουν και να διατηρήσουν το αήττητο μετά από 3 αγωνιστικές, έστω κι αν έχουν ισάριθμες ισοπαλίες, οι δύο εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, αλλά για μία ακόμη φορά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Σε δύο περιπτώσεις που οι Βοιωτοί έφτασαν με καλές προϋποθέσεις στα καρέ του Πλατανιά, στη μία ο Κοκκαλάς βρέθηκε σε σωστή θέση κι απομάκρυνε το σουτ του Γιακουμάκη, ενώ στην άλλη η προσπάθεια του Γιουσούφ από καλή θέση δε βρήκε στόχο. Η κορυφαία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Πλατανιά, με την κεφαλιά του Καρυπίδη στο 12΄ να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μεντί.

Οι Χανιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ γρήγορα στην επανάληψη. Συγκεκριμένα, στο 57΄ μετά από ατομική προσπάθεια του Ενσικουλού και την απόκρουση του Επασί στο πλασέ του επιθετικού του Πλατανιά, ο Μπούντνικ πήρε το «ριμπάουντ» κι άνοιξε το σκορ (1-0). Αν και η ομάδα του Ανιγκό δεν έδειχνε να έχει τα ψυχικά αποθέματα για να «γυρίσει» το ματς, εντούτοις στάθηκε τυχερή και στο 90΄ με τον Μητρόπουλο απέφυγε την ήττα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ.Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (73΄ Μπελγκαζουανί), Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο, Γιακουμάκης (60΄ Σίλβα).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Ντικαμονά (31΄ Πριντέτα), Στάθης, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Πλιάτσικας, Πατράλης, Κοροβέσης (70΄ Γκρζέλτσακ), Ενσικουλού, Μπούντνικ (84΄ Δημούτσος).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις