Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ο Ντέλετιτς υπέγραψε το “διπλό” της ΑΕΛ στη Λαμία!

Ο Ντέλετιτς υπέγραψε το “διπλό” της ΑΕΛ στη Λαμία!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντέλετιτς, η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία, επικρατώντας με 2-0 της τοπικής ομάδας, για την 15η αγωνιστική της Superleague. Ο επιθετικός των “βυσσινί” πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα, χαρίζοντας το διπλό στην ομάδα του.

Η Λαμία γνώρισε την πρώτη ήττα της μετά από δύο και πλέον μήνες, ενώ η ΑΕΛ, με τη νίκη της αυτή, ανέβηκε στην έβδομη θέση (20β.), δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική πορεία της.

Στο 18′ ο Ντέλετιτς, έπειτα από ασίστ του Αγκάνοβιτς, έκανε το 1-0, ενώ στο 31′ ο Κρίζμαν απέφυγε τον Παπαδόπουλο, γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Ντέλετιτς από πολύ κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης (28΄ Τσούκαλος), Κουκόλης, Ομο, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Πίτι (61΄ Φράγκος), Αναστασόπουλος (56΄ Μπουλούλης), Βουό

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (90΄+ Γιαννιτσάνης) , Αγκάνοβιτς (79΄ Μπάλλας), Κρίζμαν (88΄ Μασούρας)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις