Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ρούνεϊ έγραψε… ιστορία! Η Σίτι “γλίτωσε” [vid]

Ο Ρούνεϊ έγραψε… ιστορία! Η Σίτι “γλίτωσε” [vid]
Reuters

Η… μοίρα θέλει τον Γουέιν Ρούνεϊ να πετυχαίνει ιστορικά –για τον ίδιο- γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Η Έβερτον προηγήθηκε μέσα στο «Έτιχαντ» με τέρμα του πρώην επιθετικού της Γιουνάιτεντ (έφτασε τα 200), αλλά κατάφερε και πήρε τελικά τον εντός έδρας βαθμό με τον Στέρλινγκ (1-1).

«Μεγάλη» βραδιά για τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος βοήθησε την Έβερτον να φύγει από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Ο πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ έκανε το 0-1 στο 35, γκολ το οποίο είναι το 200ό του στην Premier League

Έτσι, ο Ρούνεϊ έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που έφτασε τα 200 γκολ στην κατηγορία μετά τον Άλαν Σίρερ. Άjιο αναφοράς, πως το 50ό, το 150ό αλλά και το σημερινό του τέρμα μπήκαν κόντρα στους «πολίτες»! Φυσικά, τα πρώτα… συγχαρητήρια ήρθαν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα κατάφερε να γλιτώσει την εντός έδρας ήττα, κάνοντας υπερπροσπάθεια, καθώς από το 44′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, χάρη στην αποβολή του Γουόλκερ ( μέσα σε δύο λεπτά αντίκρισε δύο κάρτες).

Το γκολ της ισοπαλίας σημείωσε ο Στέρλινγκ στο 82’, ενώ επτά λεπτά αργότερα έμεινε και η Έβερτον με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σνάιντερλιν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις