Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αποκλεισμός για τους Νέους στο Youth League

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi (Αρχείο)

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ήθελαν μόνο νίκη στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για να ελπίζουν για πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League, αλλά η ισοπαλία που πήραν (1-1) έφερε και τον αποκλεισμό τους.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού το… πάλεψαν στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά το τελικό 1-1 “έσβησε” τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Οι παίκτες της Σπόρτινγκ ξεκίνησαν με δοκάρι μόλις στο 4′ και έκαναν το 1-0 στο 27’ με σουτ του Φερέιρα.

Η “απάντηση” του Ολυμπιακού ήταν άμεση, αφού τρία λεπτά αργότερα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (1-1) με την κεφαλιά του Βοΐλη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2-1 στο 43′. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε χέρι του Αγιώτη, αλλά ο Καράδαης απέκρουσε το πέναλτι του Μπαλντέ. Παρά τις καλές στιγμές που είχαν οι δυο ομάδες στην επανάληψη, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η τελευταία αγωνιστική έχει.. διαδικαστικό χαρακτήρα για τους Πειραιώτες,

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Φερνάντο Τιάγκο): Μαξιμιάνο, Ντζάλο, Κόντε, Μπραγκάντσα, Λουίς, Μέντεζ, Φερέιρα (74’ Σιτχόλε), Κορέια, Σίλβα Γκουλάρτ, Σίλβα Τόμας (56’ Μπρας) και Μπαλντέ (84′ Μορέιρα).

Ολυμπιακός (Βούζας Βασίλης): Καράδαης, Λάμπρου, Χατζηιωαννίδης, Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης (85′ Τσιριγώτης), Βρουσάι, Τσερκώνης (67’Ζιάκας), Κωστανάσιος (81’ Κατσούκης), Νεοφυτίδης και Βοϊλης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις