Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επέστρεψε! Και πάλι Λεμονής στον “ερυθρόλευκο” πάγκο

Λεμονής
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σαν να μην έφυγε ποτέ! Λίγους μήνες αφού σήκωσε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και αντικαταστάθηκε από τον Μπέσκιν Χάσι, Τάκης Λεμονής επιστρέφει -για 4η φορά- στους “ερυθρόλευκους”.

Ο Μπέσνικ Χάσι αποτελεί… παρελθόν από τον Ολυμπιακό, μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και η επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό είναι… γεγονός!

Ο Έλληνας τεχνικός παίρνει τα… κλειδιά των “ερυθρόλευκων” από τον Μπέσνικ Χάσι -ο οποίος τον αντικατέστησε στις αρχές του καλοκαιριού- έχοντας για αποστολή να αναστρέψει το κλίμα στην ομάδα και να τη φέρει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Αυτή είναι η 4η επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, με την τελευταία συνεργασία των δυο πλευρών να ολοκληρώνεται πριν από 5 μήνες (αντικατέστησε τον.. υπηρεσιακό Βούζα, μετά την απόλυση του Μπέντο).

Ο Έλληνας τεχνικός είχε τα… ηνία της ομάδας και τις περιόδους 2000-02, 2006-08.

Το αλλαγμένο τεχνικό τιμ

Στο πλευρό του Τάκη Λεμονή, σαν άμεσος συνεργάτης του, θα βρεθεί ο παλαίμαχος παίκτης των “ερυθρόλευκων”, Χρήστος Κόντης.

Στο νέο τεχνικό τιμ θα βρεθεί και ο Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ ο Γιάννης Ντουρούντος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Αγριογιάννης.

Η λιτή ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων”

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις