Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Έσκασε η “βόμβα”! Ανακοίνωσε Μιραλάς

Μιραλάς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ήρθε η ώρα της… μεγάλης επιστροφής! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το “πάλεψε” και κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Έβερτον για τον Κέβιν Μιραλάς. Το ποσό που θα “σκάσει” στον αγγλικό σύλλογο – Το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα ο παίκτης.

Ένα πολύ σημαντικό “δώρο” έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο νέο τεχνικό των “ερυθρόλευκων”, Όσκαρ Γκαρθία, αφού το Σάββατο κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με την Έβερτον και να φέρει πίσω στον Πειραιά τον Κέβιν Μιραλάς.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Λίβερπουλ και στο ραντεβού που είχαν με την αγγλική ομάδα και τον ατζέντη του παίκτη κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Μιραλάς με τη μορφή δανεισμού -μέχρι το καλοκαίρι- από την Έβερτον, δίνοντας ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ. Στο deal θα τοποθετηθεί ρήτρα αγοράς του παίκτη, που θα αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ.

Να αναφέρουμε πως είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο οι “ερυθρόλευκοι” να καταβάλουν από τώρα ολόκληρο το ποσό και να κάνουν δικό τους τον Μιραλάς, ο οποίος θα βρεθεί στη χώρα μας το βράδυ της Κυριακής (22:00).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις