Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: Ο Λεμονής ζήτησε ρεαλισμό!

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: Ο Λεμονής ζήτησε ρεαλισμό!

Ο Τάκης Λεμονής δήλωσε σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα μπει στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους με στόχο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Βέβαια, παραδέχθηκε τις δυσκολίες που υπάρχουν στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους και επεσήμανε ότι θέλει να επιστρέψουν όλοι στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα ικανοποιημένοι για όσα κατάφεραν στο γήπεδο.

«Η Γιουβέντους. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ κάτι άλλο. Χθες, έκανα την πρώτη μου προπόνηση. Σήμερα, τη δεύτερη.

Έχουμε πράγματα να αποδείξουμε και η εικόνα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα δεν είναι καλή, αλλά όταν είσαι στο Champions League, πρέπει να βλέπεις κάποια πράγματα μακροπρόθεσμα και να ισορροπούμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Όταν έχεις παίκτες τέτοιου επιπέδου, είναι πιο εύκολο για έναν προπονητή να φέρει συγκεκριμένες τακτικές ιδέες. Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν στον Ολυμπιακό, γιατί είναι πολύ ταλαντούχοι, έτσι η δική μας δουλειά στο να εξηγήσουμε τι θέλουμε είναι πιο εύκολη.

Πρέπει να θυμόμαστε την ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό στην ένταση και στο ρυθμό σε σχέση με το Champions League. Μίλησα με τους παίκτες, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Γιουβέντους πολύ καλύτερα. Η Γιούβε είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά δεν είμαστε εδώ απλά για να παίξουμε ένα παιχνίδι. Αύριο θέλουμε να επιστρέψουμε στα αποδυτήρια χαρούμενοι για ό,τι καταφέραμε. Ο Ντιμπάλα αυτή τη στιγμή τα καταφέρνει περίφημα, αλλά επίσης στον πάγκο η Γιουβέντους έχει καταπληκτικούς παίκτες. Είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ποιότητα από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις