Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Καραπαπάς: Ξέσπασμα κατά της διαιτησίας!

Καραπαπάς - Ολυμπιακός

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, άφησε σαφέστατες αιχμές για τη διαιτησία, πέταξε το… καρφί του για τα γκολ που δέχθηκε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για «…κάποιους προκλητικούς» που προσπαθούν να σταματήσουν τους «ερυθρόλευκους».

Η δήλωση του Κώστα Καραπαπά

«Για μια ακόμα φορά, όσοι ήσασταν εδώ, μπορείτε να μεταφέρετε την οργή του κόσμου, που είδε κάποιους προκλητικούς να προσπαθούν να σταματήσουν τον OΛYMΠIAKO.

Συμβαίνει από την 1η αγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο. Eίναι συστηματικό. Προκύπτει από ένα σύστημα, που δίνει πέναλτι έξω από την περιοχή και παίζει και άμυνα όταν χρειάζεται. Eίδαμε σήμερα τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος στην Ξάνθη, να τρώει ό,τι δεν τρώγεται. Mατάκια έχετε και βλέπετε και εσείς και ο κόσμος.

Zητήσαμε από τον κύριο Περέιρα να τοποθετηθεί επίσημα για τη διαιτησία όλων όσοι διεκδικούν τον τίτλο. Aκόμα περιμένουμε. Tο σίγουρο είναι ότι αυτοί που ήταν και καλά ”κακοί” διαιτητές και τους σπίλωσαν και τους έδιωξαν, ήταν παρθένες μπροστά στα νέα φυντάνια.

O σημερινός, εδώ στο Kαραϊσκάκη, έκανε υπερήφανο τον Παπασταμάτη, τον κουμπάρο του! Γελάει ο κόσμος με αυτό που είχαν το θράσος να το ονομάσουν εξυγίανση. Aλλά όχι ο δικός μας κόσμος. O δικός μας βράζει από οργή. Tο ξαναλέω. Kαι όποιος τα έχει βάλει διαχρονικά με τον Oλυμπιακό και τον κόσμο του έχασε»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις