Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ισόπαλο το ματς των Νέων

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα -μαζί με τον Ατρόμητο- παρέμειναν οι Νέοι του ΠΑΟΚ, που έφεραν 1-1 με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, λίγες ώρες πριν το ματς των “μεγάλων για την Superleague.

Ισόπαλη (1-1) έληξε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στου Ρέντη, σε ματς για το πρωτάθλημα της Κ20 της Superleague.

Οι νέοι του ΠΑΟΚ προηγήθηκαν στο 35’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λύραντζη, ενώ αυτοί του Ολυμπιακού έφεραν το ματς στα ίσα, με το τέρμα του Βρουσάι στο 56’.

Οι “ερυθρόλευκοι” πίεσαν ασφυκτικά στη συνέχεια για το γκολ της νίκης, ωστόσο ο τερματοφύλακας Μούτσα έδωσε το βαθμό στους φιλοξενούμενους, κάνοντας κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ -που έχει ένα ματς λιγότερο- παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς, έχοντας όμως για.. συγκάτοικο τον Ατρόμητο, ενώ ο Ολυμπιακός έφτασε τους 13 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηϊωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (59′ Κωστανάσιος), Νεοφυτίδης (76′ Χονδρουλάκης), Βάρκας, Κηπουρός (62′ Βοΐλης), Βρουσάι

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Παπαθανασίου, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Λυραντζής, Χατζηδίμπας, Κόζακ (70′ Σταθόπουλος), Χατζηστραβός (67′ Μανιώτης), Τζοβάρας (80′ Παπαδόπουλος).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις