Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ώρα… αποδείξεων στο “Γ. Καραϊσκάκης”!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μεγάλο ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών και υποδέχεται των πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που επιθυμεί να δείξει πως μπορεί φέτος να πάρει το πρωτάθλημα (20:30, NewsIt.gr, Novasports 1HD).

Πρώτο “μεγάλο” φετινό ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης” και μάλιστα με… μεγάλη σημασία! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Superleague, ένα ματς που “κρύβει” σημαντική.. μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στο -4 από την κορυφή της Superleague και τον “δικέφαλο του Βορρά” (15 β.) και -παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα δεν έχει.. προχωρήσει αρκετά- ο νικητής θα αποκτήσει ισχυρό ψυχολογικό πλεονέκτημα.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/922000775164891144

Με απουσίες οι “ερυθρόλευκοι”

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει από το κακό του ξεκίνημα με τον Χάσι και να στείλει… μήνυμα πως μπορεί να σηκώσει το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην έδρα του Παναθηναϊκού, για το ελληνικό clasico.

Ο Τάκης Λεμονής δεν θα έχει εύκολο έργο, αφού έχει αρκετές απουσίες. Στην αποστολή των Πειραιωτών δεν βρίσκονται οι Μπεν, Εμενίκε και Σεμπά, Φιγκέιρας και Μποτία. Ταχτσίδης, Μίλιτς και Μάρτινς έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Πιθανή ενδεκάδα από Λεμονή

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Προτό και τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Νικολάου και Κούτρη στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να αγωνιστουν οι Οτζίτζα και Ρομαό, με τον Φορτούνη πιο μπροστά.

Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, πιθανότατα θα την αποτελέσουν οι Πάρντο, Ανδρούτσος και Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Ζιλέ, Μάριν, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Να δείξει πως μπορεί να “χτυπήσει” το πρωτάθλημα

Απ’ την άλλη, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο “Γ. Καραϊσκάκης” για το “διπλό” που θα ανεβάσει στα ύψη της ψυχολογία του και θα δείξει πως διαθέτει ομάδα που μπορεί να “χτυπήσει” το πρωτάθλημα.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/922007377624358912

Σε περίπτωση νίκης, η διαφορά θα “ανοίξει” στους 7 βαθμούς και θα περιμένει να δει και το αποτέλεσμα του ΑΕΚ – Ατρόμητος που θα γίνει τη Δευτέρα.

Να αναφέρουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και ο γιος του, Γιώργος, αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Φάληρο

Έτσι θα παίξει στο Φάληρο

Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν σχεδόν πλήρεις, μιας κι ο μοναδικός απών είναι ο Λεβέκ ο οποίος εδώ και καιρό αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ρέι κάτω απ’ τα δοκάρια και τους Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο και Λέοβατς στην άμυνα.

Στον άξονα θα βρίσκονται ο Μαουρίσιο με τον Τσίμιροτ, ενώ οι Βιεϊρίνια και Μακ θα βρεθούν στις πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Πρίγιοβιτς, έχοντας από πίσω του -σε οργανωτικό ρόλο- τον Ελ Καντουρί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Σάχοφ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος και Πέλκας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις