Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους πλημμυροπαθείς [pics, vid]

Ολυμπιακός - Μάνδρα
olympiacos.org

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παραμένει στο πλάι των πλημμυροπαθών, στη Μανδρα Αττικής.

Για 6η μέρα στη σειρά ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, προκειμένου να στηρίξει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πλημύρες.

Η ενημέρωση από τους “ερυθρόλευκους”

Όσο υπάρχει ανάγκη, θα υπάρχει ο Ολυμπιακός να βοηθά. Ένα μότο με το οποίο «μπολιάζονται» άπαντες στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί ο Σύλλογος να στέκεται πάντοτε δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη και έτσι το ίδιο συμβαίνει στη Μάνδρα Αττικής. Εκεί όπου για έκτη συνεχή ημέρα, συνεχίζεται η έμπρακτη βοήθεια και προσφορά προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Ολυμπιακός - Μάνδρα

Τα μηχανήματα τα οποία έχουν «εγκαταστήσει» στην περιοχή ο Ολυμπιακός, ο Δήμος Πειραιά και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, συνεχίζουν να δουλεύουν ακατάπαυστα. Απομακρύνουν νερά και λάσπες από αυλές σπιτιών, οδοστρώματα, προαύλια σχολείων, εκκλησιών, αλλά και από πεζοδρόμια, ώστε σιγά-σιγά να επανέλθει η περιοχή στην ομαλότητα και να διευκολύνεται ακόμη περισσότερο η κυκλοφορία. Η προσπάθεια των απλών κατοίκων είναι υπεράνθρωπη και ο Θρύλος στέκεται στο πλευρό τους, ενισχύοντάς τους!

Ολυμπιακός - Μάνδρα

Παράλληλα, συνεχίζεται και η προσφορά σε υλικά αγαθά. Όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Ολυμπιακός παρέδωσε εργαλεία και αγαθά πρώτης ανάγκης στο Δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας, όπως ρούχα, νερό, φτυάρια, κουβάδες, αδιάβροχα και γαλότσες, σκούπες. Την Τετάρτη ο Θρύλος παρέδωσε ακόμη περισσότερες κουβέρτες, καθώς οι άνθρωποι της περιοχής, οι οποίοι δίνουν τη μάχη με το νερό και τις λάσπες, έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και τις χαμηλές θερμοκρασίες!

Ολυμπιακός - Μάνδρα

Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Σε συνεννόηση-συνεργασία με τη Δήμαρχο Μάνδρας- Ειδυλλίας, κα. Ιωάννη Κριεκούκη, ο Θρύλος θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά: Να προσφέρει στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις