Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τέλος ο Χάσι, φήμες για Πογιέτ! Με Νικοπολίδη στο Τορίνο

Ολυμπιακός: Τέλος ο Χάσι, φήμες για Πογιέτ! Με Νικοπολίδη στο Τορίνο
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θ’ αποτελέσει και επίσημα από ώρα σε ώρα ο Μπέσνικ Χάσι. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Κοσοβάρο προπονητή, μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού είναι ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Χάσι είναι ειλημμένη μετά και την ήττα του Ολυμπιακού, αλλά και τον τρόπο που ήρθε αυτή, από την ΑΕΚ.

Η ανατροπή της Ένωσης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Κοσοβάρο τεχνικό, στον οποίο “χρεώνονται” ακόμα τα αρνητικά αποτελέσματα, με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα και με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Champions League.

Με Νικοπολίδη στο Τορίνο

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λύση τη συνεργασίας της με τον Χάσι. Σύμφωνα με πληροφόριες, μάλιστα, o Αντώνης Νικοπολίδης θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους για το Champions League, ενώ στη συνέχεια θα αναλάβει πιθανότατα ξένος προπονητής.

Εντονη είναι η φημολογία για τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις