Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Οπαδός του Απόλλωνα Σμύρνης γρονθοκόπησε τον Κασναφέρη!

Κασναφέρης

Απίστευτο περιστατικό στη Ριζούπολη, αμέσως μετά τη νίκη του Απόλλωνα από τον Πλατανιά (0-1). Οπαδός των γηπεδούχων έδωσε γροθιά στον τεχνικό διευθυντή της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, Γιώργο Κασναφέρη.

Η νέα ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Πλατανιά και η παραμονή της ομάδας στην τελευταία θέση της Superleague -με 2 βαθμούς- φαίνεται πως έχει αρχίσει να.. χαλάει υπερβολικά το κλίμα στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το επεισόδιο που έγινε λίγο μετά τη λήξη του εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα με τον Πλατανιά, μεταξύ ενός οπαδού και του τεχνικού διευθυντή των γηπεδούχων, Γιώργου Κασναφέρη.

“Άναψαν” τα αίματα μετά την απάντηση του οπαδού

Πιο συγκεκριμένα, ένας οπαδός μπήκε στο γήπεδο μετά το τέλος της αναμέτρησης, για να μαζέψει κάποια πανό.

Εκείνη τη στιγμή έγινε αντιληπτός από τον Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος του ζήτησε να βγει αμέσως έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο οπαδός όμως επέλεξε να του απαντήσει με την ατάκα: “δικό μου είναι το γήπεδο…”. Τα “αίματα άναψαν”, με τον Κασναφέρη να του λέει με τη σειρά του: «φύγε, ρε τσουτσέκι, από εδώ»!

Το όλο περιστατικό έγινε αντιληπτό από περίπου δέκα οπαδούς του Απόλλωνα Σμύρνης, που πήγαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακολούθησε ένταση, με τον κ. Κασναφέρη να δέχεται γροθιά στο πρόσωπο από κάποιον. Να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο άτομο αναζητείται…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις