Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ουάρντα: Περνά στην… αντεπίθεση! Μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Ουάρντα: Περνά στην… αντεπίθεση! Μήνυση κατά παντός υπευθύνου
instagram.com/ammrwardda

Ο Αμρ Ουάρντα θα κινηθεί νομικά κατά όσων τον κατηγόρησαν για παρενόχληση συντρόφων των συμπαικτών του, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε λόγω της καταγωγής του!

Άξιο αναφοράς, πως τε τελευταία δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ανέφεραν πως η Φεϊρένσε “έσπασε” το δανεισμό του Αιγύπτιου από τον ΠΑΟΚ.

Το μήνυμά του Ουάρντα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram:

“Τις τελευταίες μέρες έμαθα πόσο κακοί μπορούν να γίνουν ορισμένοι άνθρωποι. Έμαθα ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν νοιάζονται όταν προκαλούν κακό στον άλλον με ψευδείς ισχυρισμούς και κατηγορίες.

Πάντοτε σεβόμουν τον άλλον και απέρριπτα οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά.

Δεν ανέχομαι να συμπεριφέρεται κάποιος άσχημα στον συνάνθρωπό του λόγω της καταγωγής του.

Γι’ αυτό και κάλεσα το δικηγορικό γραφείο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά μου και να μηνύσει τους υπεύθυνους για το αδίκημα.

Θα επικεντρωθώ στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω να κάνω κάθε μέρα ό,τι καλύτερο μπορώ για να βελτιώσω τις ικανότητές μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου και την εθνική ομάδα της πατρίδας μου.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς, τους φίλους και την οικογένειά μου που άκουσαν τόσο άσχημες κατηγορίες εις βάρος μου. Πέρασαν δύσκολα με τις επικρατούσες συνθήκες. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή τους”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις