Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ισνούα: “Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας!”

Παναθηναϊκός – Ισνούα: “Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας!”
Eurokinissi

Στη χώρα μας βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Εμανουέλ Ινσούα, προκειμένου να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ινσούα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν καλά, θα υπογράψει την Τετάρτη τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έναντι 250 χιλ. ευρώ ετησίως.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ πρόκειται να αποτελέσει το ένατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού την παρούσα μεταγραφική περίοδο, μετά τους Τσάβες, Λουτσιάνο, Καμπέσας, Γιόχανσον, Αλτμαν, Κολοβέτσιο, Διούδη και Τζανδάρη.

Στις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος”, ο Ινσούα τόνισε πως μίλησε με τον Αντρές Τσάβες και τον Λούκας Βιγιαφάνιες που του είπαν ότι έρχεται στο μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό, έχω μεγάλη όρεξη και αποτελεί πρόκληση για μένα να τα δώσω όλα για το σύλλογο. Πριν πάρω την απόφασή μου μίλησα με τον Τσάβες, που τον ξέρω καλά καθώς είχαμε υπάρξει συμπαίκτες, αλλά και με τον Λούκας και μου είπαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα”.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ρωτήθηκε για την αγωνιστική του ετοιμότητα, επισημαίνοντας: “Εχω κάνει αρκετές προπονήσεις, μόμο για ένα διάστημα όταν συζητούσα για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, περιόρισα λίγο τις προπονήσεις μου. Ομως έχω κάνει κανονικά προετοιμασία με την Ουντινέζε και μετά από λίγες προπονήσεις πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις