Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Καμπέσας στη Λαμία!

Παναθηναϊκός: Με Καμπέσας στη Λαμία!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τον Μπράιαν Καμπέσας στην αποστολή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σαββατιάτικο (21/10, 20:30) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, για την 8η αγωνιστική της Superleague. Ο νεαρός επιθετικός επιστρέφει στη δράση μετά τις 10 Σεπτέμβρη, όταν κι είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία. Εκτός από τον Καμπέσας. στην 20αδα βρίσκεται κι ο Δώνης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, καθώς και ο Ευαγγέλου.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μολέντο, Σιλά, Άλτμαν, οι τραυματίες Τσάβες, Τζανδάρης, Λουτσιάνο και οι Κότσαρης, Αυλωνίτης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης.

Το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού

“20 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Λαμία.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τέλος εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Οι Τσάβες, Τζανδάρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Λουτσιάνο έκανε θεραπεία και ο Μολέντο αποφόρτιση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία. Αυτοί είναι οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μόλινς, Πίσπας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις