Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπιλμπάο: Οι επιλογές του Ουζουνίδη! Δηλώθηκε ο Τσάβες

Παναθηναϊκός – Μπιλμπάο: Οι επιλογές του Ουζουνίδη! Δηλώθηκε ο Τσάβες
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/8, 21:30) με την Μπιλμπάο στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (16/8), ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Βάσκους.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως απρόοπτα. Ο Κουλιμπαλί ακολούθησε θεραπεία, οι Γιόχανσον και Βιγιαφάνες προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Στάικος έλειπε με άδεια από την προπόνηση της Τετάρτης.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ουζουνίδης είναι οι: Στιλ, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Δώνης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μολίνς, Πίσπας, Λουτσιάνο, Καμπέσας, Εμμανουηλίδης.

Νίκησε τον χρόνο και δήλωσε Τσάβες

Ο Παναθηναϊκός πρόλαβε να δηλώσει κανονικά στη λίστα της UEFA τον Τσάβες, με τον Αργεντινό επιθετικό να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Μπιλμπάο.  Οι “πράσινοι” κατάφεραν να νικήσουν τον χρόνο και να “τρέξουν” όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου το νέο τους μετεγγραφικό απόκτημα να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη μάχη του “τριφυλλιού” με τους Βάσκους για μία θέση στους ομίλους του Europa League.

Εξοφλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές, μία μέρα πριν από το παιχνίδι με την Μπιλμπάο, ενημερώθηκαν ότι μπήκαν στους λογαριασμούς τους όλες οι οφειλές της προηγούμενης σεζόν. Οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στους Βάσκους. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τη στήριξη του κόσμου του κόντρα στην ισπανική ομάδα, μιας και οι φίλοι του αναμένεται να δώσουν βροντερό “παρών” στη Λεωφόρο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις