Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το ξεκάθαρο μήνυμα του Λεμονή!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το ξεκάθαρο μήνυμα του Λεμονή!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τη ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να βγει νικητής από ακόμα ένα ντέρμπι και να φύγει με το διπλό από την έδρα του Παναθηναϊκού. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τους “πράσινους” στη Λεωφόρο, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στην αντεπίθεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο στη Λεωφόρο κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Τάκης Λεμονής και οι παίκτες του, οι οποίοι δεν υποτιμούν τον Παναθηναϊκό, παρότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.”Θα είναι δυνατοί, θα τα δώσουν όλα. Αυτό είναι το μεγάλο ντέρμπι, αυτό είναι το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πάμε στη Λεωφόρο να τους νικήσουμε”, είπε στους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικό.

Οι επιλογές του Λεμονή

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Προτό, ο οποίος θα έχει μπροστά του από αριστερά προς τα δεξιά τους Κούτρη, Σισέ, Ένγκελς κι Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ρομαό και Οτζίτζα, με τους Πάρντο και Ανδρούτσο να βρίσκονται στα άκρα. Δεκάρι θα είναι ο Φορτούνης, με τον Ανσαριφάρντ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Καρσελά, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Εμενίκε, Νικολάου και Ταχτσίδης.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις