Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το πλάνο σωτηρίας που αποκάλυψε ο Θεοδωρόπουλος!

Θεοδωρόπουλος - Παναθηναϊκός

“Δεν υπάρχει μαγική λύση” τόνισε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (11/12) με αντιπροσωπεία παλαιμάχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε για το πλάνο που τους ανέλυσε.

Για περίπου 3 ώρες ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανέλυσε τις απόψεις του στους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού για τα βήματα που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα.

Επικεφαλής μιας κίνησης

Ο “Mr Chipita” δεν έταξε… κάτι εξωπραγματικό, απλά για να γίνει αρεστός, ανέφερε πως δεν μπορεί να “τρέξει” την ομάδα μόνος του και τόνισε πως θα συνεχίσει να βάζει το ποσό των 500.000 ευρώ ετησίως που ήδη έβαζε.

Παναθηναϊκός: Ο Θεοδωρόπουλος έριξε τους… τόνους! Ο Αντωνιάδης τις αποκαλύψεις

Άξιο αναφοράς, πως ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει βρει άλλους τρεις συμπαίκτες, οι οποίοι όμως θα έχουν σαν σκοπό να κινήσουν τις διαδικασίες και να έρθουν σε επαφή με δυνατά… πορτοφόλια στους “πράσινους”.

Ενεργοποίηση του κόσμου

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέλυσε ένα πλάνο… λαϊκής βάσης, μέσω του οποίο ο “απλός” κόσμος αλλά και επιφανείς φίλοι της ομάδας θα κληθούν να βοηθήσουν.

Συγκεκριμένα, η πρόταση που έκανε είναι να ηγηθεί μιας προσπάθειας, μέσω της οποίας 300.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα προσφέρουν 50 ευρώ κι έτσι να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ, για τη φετινή χρονιά.

Πάντως, τόνισε πως αν το συγκεκριμένο ποσό δεν μαζευτεί, τότε τα χρήματα θα επιστραφούν σε αυτούς που τα έδωσαν.

Η διοίκηση στους παλαίμαχους

Όσον αφορά το ποιος θα ασκήσει διοίκηση, το πλάνο Θεοδωρόπουλου φαίνεται πως αναφέρει πως την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα την διοικεί ένα Δ.Σ. από παλαίμαχους, οι οποίοι θα μπορέσουν και να εμπνεύσουν τον κόσμο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις