Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τζανδάρης, η 8η μετεγγραφή των “πρασίνων”

Παναθηναϊκός: Τζανδάρης, η 8η μετεγγραφή των “πρασίνων”
instagram.com/fcpanathinaikos

Είναι πλέον επίσημο. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Φάνη Τζανδάρη, που αποτελεί την 8η μετεγγραφική κίνηση των “πρασίνων”.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε τη Δευτέρα ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με το “τριφύλλι”.

Ο 24χρονος μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνο Ουζουνίδη και αποτελεί την όγδοη μετεγγραφή του συλλόγου στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εντάξει στο δυναμικό του τους Τσάβες, Άλτμαν, Διούδη, Καμπέσας, Γιόχανσον, Λουτσιάνο και Κολοβέτσιο.

Το “τριφύλλι” καλωσόρισε τον Τζανδάρη, με ένα ποστάρισμα στα social media που διατηρεί.

View this post on Instagram

We welcome Fanis Tzandaris at #panathinaikos

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη. Ο νεαρός μέσος συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Ο Τζανδάρης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1993 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΑΟΚ το 2012 προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μέχρι το 2015 κατέγραψε 31 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του «δικέφαλου» του Βορά ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Αναγέννηση Επανομής και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό του οποίου τη φανέλα φόρεσε μια φορά ενώ ως δανεικός έπαιξε σε 11 αγώνες με τον Πανιώνιο το 2016 και σε 5 το 2017 με την Σλοβενική Κόπερ. Καλωσορίζουμε τον Φάνη στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις