Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Υπομονή και πωλήσεις! Η “σκληρή” πραγματικότητα

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η… κίνηση Θεοδωρόπουλου “έσβησε” πριν καν προλάβει να δώσει ελπίδα και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της ιστορίας του. Οι απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να γίνουν -χωρίς επενδυτή- για να μην πέσει στα “βράχια”.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια μικρά παράταση από την UEFA και τώρα θα πρέπει να.. τρέξει για να προλάβει τα χειρότερα και να “παλέψει” για την επιβίωση του.

Τα πλάνα όμως που μπορεί να κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας καθημερνά ανατρέπονται, αφού τα… μέτωπα που είναι ανοιχτά είναι πολλά.

Παναθηναϊκός: Απίστευτο! Χάνει «αστεράκι» λόγω… μεταφορικών

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ελπίζουν να έρθουν σε διακανονισμό με τους πιστωτές τους, προκειμένου να κάνουν υπομονή και να μην προχωρήσουν σε -άλλες- προσφυγές που μπορεί να φέρουν αφαίρεση βαθμών.

Η… αχτίδα φωτός που υπάρχει στο άμεσο μέλλον και που μπορεί να φέρει ένα ποσό στα ταμεία της ομάδας έρχεται από την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εκεί όπου θα γίνει προσπάθεια να πωληθούν παίκτες (Μολέντο, Χουλτ, Λουντ).

Παράλληλα, το “τριφύλλι” θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από το ποσό που αναλογεί στον Αντρές Τσάβες (συμβόλαιο, εφορία και ποσοστό δικαιωμάτων στην Μπόκα).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις