Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πανιώνιος: Στέλνει Μασούντ και Οικονόμου… στην εξέδρα

Πανιώνιος: Στέλνει Μασούντ και Οικονόμου… στην εξέδρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο μετά την ήττα από την Ξάνθη. Εκτός ομάδας τέθηκαν για ένα μήνα ο Βαγγέλης Οικονόμου και ο Σοτζαέι Μασούντ.

Επίσης, στον αμυντικό της ομάδας επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Στην επίσκεψη που έκανε στην προπόνηση ο διευθυντής του προδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκος Ζαμάνης, εξέφρασε εντονότατα παράπονα για την απόδοση των παικτών και κυρίως του Οικονόμου, ο οποίος έχει υποπέσει σε πολλά λάθη, ενώ ο Μασούντ φαίνεται ότι «πληρώνει» τα νεύρα του.

Παράλληλα, ο Νίκος Ζαμάνης αναφέρει σε δήλωσή του: «Ακόμα και αν κριθεί κατάλληλο για το καλό του Πανιωνίου να θέσω τον εαυτό μου εκτός ομάδας θα το κάνω, γιατί ο Πανιώνιος είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000 €.

Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων.

Δήλωση Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη: «Ακόμα και αν κριθεί κατάλληλο για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να θέσω τον εαυτό μου εκτός ομάδας θα το κάνω, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους».

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις