Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Έστερσουντ, Μακ: “Στη Σουηδία θα είναι δύσκολα”

ΠΑΟΚ – Έστερσουντ, Μακ: “Στη Σουηδία θα είναι δύσκολα”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ρόμπερτ Μακ αναφέρθηκε στη νίκη (3-1) του ΠΑΟΚ επί της Έστερσουντ. Ο Σλοβάκος επιθετικός στάθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Δικέφαλου του Βορρά, ενώ χαρακτήρισε δύσκολη τη ρεβάνς στη Σουηδία.

Ο Ρόμπερτ Μακ τόνισε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν καλό, ωστόσο η ρεβάνς είναι πολύ δύσκολη, μιας κι ο αγώνας θα γίνει σε γήπεδο με τεχνητό χλοοτάπητα.

“Μπροστά σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, ξεκινήσαμε ενεργά το ματς, αλλά ήμασταν λίγο κακοί στο στόχο. Ο τερματοφύλακας είχε μια ασυνεννοησία με την άμυνα μας και από αυτό προήλθε το πέναλτι, που πήραν το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι. Μας πήρε λίγο χρόνο μέχρι να συνέλθουμε, αλλά ευτυχώς πριν το ημίχρονο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Μετά το ημίχρονο, καταφέραμε να προσθέσουμε μεγαλύτερη ενέργεια στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να πετύχουμε ακόμα δύο γκολ. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Στη Σουηδία, θα είναι δύσκολο το ματς, αφού θα παίξουμε σε τεχνητό χλοοτάπητα. Θέλουμε να το χειριστούμε όμως, στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην φάση των ομίλων του Europa League.

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά το ελληνικό πρωτάθλημα. Γι ‘αυτό τώρα το πιο σημαντικό είναι η ταχεία αποκατάσταση μας. Την Κυριακή παίζουμε εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια, την Πέμπτη εναντίον της Έστερσουντ”, ήταν η τοποθέτηση του Μακ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις