Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Φερέιρα: “Μπορεί να έρχεται από τον πάγκο ο Βιεϊρίνια!” – video

ΠΑΟΚ – Φερέιρα: “Μπορεί να έρχεται από τον πάγκο ο Βιεϊρίνια!” – video
ΦΩΤΟ Intime

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει επιστρέψει με εντυπωσιακό τρόπο στην αγωνιστική δράση, αλλά ο ίδιος θα αποφασίσει αν ήρθε η ώρα να ξεκινήσει και βασικός στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μπήκε στο ματς ως αλλαγή και με δύο γκολ γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από την γκέλα, αλλά η φυσική του κατάσταση είναι ακόμη υπό εξέταση.

Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο στην αρχή των αγώνων, όπως τόνισε και ο ίδιος ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος τόνισε ότι θα συζητήσει με τον παίκτη για το συγκεκριμένο θέμα, μιλώντας στο PAOK TV.

Οι δηλώσεις του Φερέιρα

«Ο Αντρέ είναι ένας παίκτης που μας δίνει έξτρα θετική ενέργεια, μπήκε καλά στο ματς με τον Παναθηναϊκό και πέτυχε δύο γκολ. Θα μιλήσω μαζί του ώστε να καταλάβω αν νιώθει έτοιμος να μας βοηθήσει όντας μέρος των βασικών, ή αν νιώθει καλύτερα να έρχεται ακόμα ως βοήθεια από τον πάγκο, μιας και γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής της φυσικής κατάστασης, οπότε θα δούμε αν θα ξεκινά από την αρχή ή από τον πάγκο. Θα μιλήσω μαζί του και θα αποφασίσω το καλύτερο για την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή».

Για τον ΟΦΗ: «Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει ως ομάδα. Να δώσει ο καθένας από εμάς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Ο ΟΦΗ είναι ένας αντίπαλος πολύ καλά οργανωμένος, με θετική προσέγγιση στο παιχνίδι, με παίκτες πολύ γρήγορους στην επιθετική γραμμή, ικανούς τόσο στην οργανωμένη επίθεση, όσο και στις αντεπιθέσεις, οπότε έχουμε όλα τα στοιχεία για ένα καλό παιχνίδι. Εμείς ως μεγάλη ομάδα που είμαστε θέλουμε να μπούμε δυνατά και αποφασιστικά, κυνηγώντας τη νίκη και τα γκολ ως το τελευταίο λεπτό».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις