Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Κριτική κατά Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Κριτική κατά Λουτσέσκου

Την πρώτη ήττα του στην Ελλάδα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και εντάθηκε η κριτική που εισπράττει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κρίνεται για την επιθετική ατολμία που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι, τη φοβισμένη αντίδρασή της μετά το γκολ, την περιορισμένη αξιοποίηση του υλικού της ομάδας και εν μέρει τις άστοχες αλλαγές, που οδηγούν τον ΠΑΟΚ να παραμένει χωρίς νίκη σε έξι -εκτός Θεσσαλονίκης- αγώνες.

Ο “Δικέφαλος” έβαλε σε ρίσκο και την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ η ηττοπάθεια στα δύο κρισιμότερα μέχρι τώρα παιχνίδια, στο Europa League απέναντι στην Εστερσουντ και απέναντι στον Ολυμπιακό επηρεάζουν το κλίμα στην ομάδα στην οποία έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα.

Η διοίκηση προσπαθεί να παγιώσει το καλό κλίμα που υπήρχε μέχρι χθες το απόγευμα και θα επιχειρηθεί η αγωνιστική ανασύνταξη μετά την ήττα, για την οποία δεν υπήρχαν αιτιολογίες όπως στο παρελθόν. Η κριτική πέφτει βαριά στον Ρουμάνο τεχνικό, που ήδη κατανάλωσε το χρονικό περιθώριο της εξοικείωσης με την ομάδα και όφειλε να έχει στην διάθεση του κοινού, μια ομάδα αξιώσεων, που θα παίζει για τους βαθμούς και το θέαμα και χθες δεν κατάφερε ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις