Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λαμία: “Περίπατος” για τον Δικέφαλο!

ΠΑΟΚ – Λαμία: “Περίπατος” για τον Δικέφαλο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας με 4-0 στη κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα, για την 7η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη και στρέφει πλέον την προσοχή της στο εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τη Λαμία στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε άνετα των νεοφώτιστων με 4-0 κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την “γκέλα” από την ΑΕΛ, φτάνοντας στους 15 βαθμούς.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να “καθαρίσει” από νωρίς την υπόθεση νίκη. Κι αυτό έκανε. Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ στο 10′. Ο άσος του ΠΑΟΚ, έπειτα από πάσα του Μαουρίτσιο, βρέθηκε από τα αριστερά στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 24′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Μαουρίτσιο έβγαλε τετ-α-τετ τον Πέλκα με τον Παπαδόπουλο. Το πλασέ του Έλληνα άσου έφευγε άουτ, αλλά ο Πρίγιοβιτς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν και τρίτο γκολ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο ο Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Ασίγκμπα (πήγε να βάλει αυτογκόλ) στο 32′, ενώ το σουτ του Ελ Καντουρί στο 34′ “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-0. Στο 50′ ο Βιεϊρίνια γύρισε στον Πέλκα, ο οποίος με ένα εντυπωσιακό βολέ έκανε το 3-0, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τη Λαμία να μένει με 10 παίκτες στο 71′, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 71′. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε από κοντά ο Πρίγιοβιτς στο 88′, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Μάτος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Ζαμπράνο, Κρέσπο, Λέοβατς (68’ Λημνιός), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (76’ Μπίσεσβαρ), Βϊερίνια, Ελ Καντουρί, Πέλκας (60’ Μακ), Πρίγιοβιτς.
ΛΑΜΙΑ: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (39’ Ντακόλ), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (55’ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις